JOL Rekerhout is voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsors. Zij bepalen namelijk ieder jaar weer hoe groot wij de JOL kunnen opzetten en hoeveel wij de kinderen kunnen bieden. Wij willen onze huidige sponsors via deze weg ook nog eens hartelijk bedanken voor hun gulle giften en bijdragen de afgelopen jaren!!

Het maakt niet uit op wat voor manier u de JOL wil of kan sponsoren. Alle beetjes helpen voor ons als vrijwilligersorganisatie! U kunt de JOL een financiële bijdrage toekennen, maar ook materiële sponsoring stellen wij zeer op prijs.

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar:

  • Een grafisch vormgever voor onze programmaboekjes en nieuwsbrieven
  • Een drukker voor onze programmaboekjes en nieuwsbrieven
  • Vervoer voor de kinderen (bijvoorbeeld voor het dagje weg)
  • Entree voor een dagje weg
  • Materiaal voor bijvoorbeeld podia, sport- en of spel
  • Voedsel voor de kinderen, alsmede onze leiding (ontbijt, middag- en avondeten)
  • Financiële bijdrage voor de minderbedeelde kinderen


Huidige sponsors JOL Rekerhout


Sinds 1996 is Atheco gespecialiseerd in de verhuur van de meest uit een lopende soorten gereedschap. Van behangafstomers tot zelfrijdende hoogwerkers tot een werk hoogte van 17 meter. Indien gewenst kunnen wij alle materialen op locatie bezorgen. In het geval van steigers monteren en demonteren wij desgewenst, tegen van te voren duidelijk afgesproken prijzen. Zowel de zakelijke, als de particuliere klant is van harte welkom bij ons.

Bij Alkmaar Sport N.V. staat plezier in Sport voorop! Alkmaar Sport zorgt dat zoveel mogelijk mensen in de regio sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is.

Albert Heijn de Mare

Jantje Beton

Jantje Beton

Middelbeek Almaar

De missie van de Voedselbanken

Voedselbanken verstrekken verkregen voedsel gratis aan mensen in Nederland die het tijdelijk zelf niet redden. We doen dat uitsluitend met vrijwilligers.

Broekman Makelaars is een toonaangevende speler op de onroerendgoedmarkt.

STAMPS-DNS is een klein bedrijf met een zeer persoonlijke aanpak.

Combitex Legerdump

Combitex

Ontworpen en ambachtelijk in eigen beheer gemaakt!


Ouderwetsewinkel Boom

Al bijna 200 jaar zijn we de specialist voor klompen, borstels, huishoudelijke artikelen en touw.

In onze winkel aan de Huigbrouwerstraat 3 in hartje Alkmaar vindt u typisch ouderwetse producten die nergens anders meer te koop zijn.