JOL Rekerhout is voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsors. Zij bepalen jaarlijks hoe groot wij de JOL kunnen opzetten en hoeveel wij de kinderen kunnen bieden. Wij willen onze huidige sponsors via deze weg ook nog eens hartelijk bedanken voor hun gulle giften en bijdragen de afgelopen jaren.

Het maakt niet uit op wat voor manier u de JOL wil of kan sponsoren. Alle beetjes helpen voor ons als vrijwilligersorganisatie! U kunt de JOL een financiële bijdrage toekennen, maar ook materiële sponsoring stellen wij zeer op prijs.


Bent u geïnteresseerd geraakt in onze JOL of wilt u sponsoren?
Deze bijdrages kunnen gestort worden op:

NL82 RABO 0360 1497 82 t.a.v. Stichting JOL Rekerhout

KVK-nummer 77836820


Huidige sponsoren JOL Rekerhout


Sinds 1996 is Atheco gespecialiseerd in de verhuur van de meest uit een lopende soorten gereedschap. Van behangafstomers tot zelfrijdende hoogwerkers tot een werk hoogte van 17 meter. Indien gewenst kunnen wij alle materialen op locatie bezorgen. In het geval van steigers monteren en demonteren wij desgewenst, tegen van te voren duidelijk afgesproken prijzen. Zowel de zakelijke, als de particuliere klant is van harte welkom bij ons.

Bij Alkmaar Sport N.V. staat plezier in Sport voorop! Alkmaar Sport zorgt dat zoveel mogelijk mensen in de regio sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is.

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. daarom zetten wij ons in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat.

Albert Heijn de Mare

Jantje Beton

Jantje Beton

Middelbeek Almaar

De missie van de Voedselbanken

Voedselbanken verstrekken verkregen voedsel gratis aan mensen in Nederland die het tijdelijk zelf niet redden. We doen dat uitsluitend met vrijwilligers.

Combitex Legerdump

Combitex

Ontworpen en ambachtelijk in eigen beheer gemaakt!


Infra B.V.
D&M Transport en Logistiek