JOL Rekerhout organiseert al meerdere jaren activiteiten voor kinderen woonachtig in Alkmaar en omstreken. Tijdens de JOL worden verschillende activiteiten, speurtochten, spellen en nog veel meer gedaan. Zo staat de JOL het meest bekend als timmerdorp, waarbij de kinderen in groepen hun eigen hut gaan bouwen met behulp van pallets, hamers, zagen, spijkers en verf. Als leiding zijnde is het ieder jaar weer een genot om te kijken naar het uiteindelijke kleurrijke resultaat.  

Daarnaast proberen wij ieder jaar weer voor het nodige “nieuwe” vermaak te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld een compleet nieuw spel zijn, een spel in een nieuw jasje of een uitbreiding zijn op een huidig spel. Hiervoor proberen wij gebruik te maken van de kennis van de leiding, maar zijn wij ook zeker geïnteresseerd in de kennis bij de ouders en/of verzorgers. Heeft u een leuk idee voor een gloednieuw spel? Loop even langs onze leiding of mail je idee naar info@jolrekerhout.nl.

Leeftijd

De JOL Rekerhout organiseert activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Wij houden ons ook te allen tijde aan deze leeftijd. Wordt uw kind tijdens de JOL 13? Dan mag hij/zij nog wel twee weken gebruik maken van de diensten van de JOL.

Prijs

De prijs voor de JOL Rekerhout bedraagt €0.50,- per dag per kind, met uitzondering van het dagje weg. De kosten van het dagje weg bedragen €2,-. Ouders/verzorgers kunnen dan ook kiezen wat voor hun ideaal is. Betaal daarom per dag, per week of voor de gehele JOL.

Bij onze JOL kunt u alleen contant betalen. Dit kunt u doen tijdens het inschrijven van uw kind in de ochtend.


Foto’s

Tijdens de activiteiten van de JOL worden regelmatig foto’s genomen van de activiteiten. Indirect worden hierbij ook foto’s genomen van de kinderen. Deze foto’s worden gebruikt voor het jaarverslag, maar ook het aankleden en up to date houden van de website. Tijdens het inschrijven van uw kind wordt gevraagd of foto’s van hem/haar geplaatst mogen worden op de website.

*Heeft u “nee” ingevuld en ziet u toch wel een foto van uw kind op de website? Mail ons op info@… En de afbeelding wordt zo snel mogelijk van de website verwijderd.

Gevonden voorwerpen

Helaas blijven soms spullen van de kinderen achter na een dag JOL. Wij verzamelen deze spullen en leggen deze meermaals per dag op een centrale locatie op het terrein neer, zodat kinderen deze zelf kunnen ophalen. Dit melden wij ook meermaals. Als de spullen de laatste dag JOL niet zijn opgehaald, gooien wij deze weg.