Algemene informatie

JOL Rekerhout organiseert al meerdere jaren activiteiten voor kinderen woonachtig in Alkmaar en omstreken. Tijdens de JOL worden verschillende activiteiten, speurtochten, spellen en nog veel meer gedaan. Zo staat de JOL het meest bekend als timmerdorp, waarbij de kinderen in groepen hun eigen hut gaan bouwen met behulp van pallets, hamers, zagen, spijkers en verf. Als leiding zijnde is het ieder jaar weer een genot om te kijken naar het uiteindelijke kleurrijke resultaat.  

Daarnaast proberen wij ieder jaar weer voor het nodige “nieuwe” vermaak te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld een compleet nieuw spel zijn, een spel in een nieuw jasje of een uitbreiding zijn op een huidig spel. Hiervoor proberen wij gebruik te maken van de kennis van de leiding, maar zijn wij ook zeker geïnteresseerd in de kennis bij de ouders en/of verzorgers. Heeft u een leuk idee voor een gloednieuw spel? Loop even langs onze leiding of mail je idee naar info@jolrekerhout.nl.

Leeftijd

De JOL Rekerhout organiseert activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Wij houden ons ook te allen tijde aan deze leeftijd. Wordt uw kind tijdens de JOL 13? Dan mag hij/zij nog wel twee weken gebruik maken van de diensten van de JOL.

Prijs

Deelname aan de JOL Rekerhout kost 50 eurocent per dagdeel of voor de hele dag.

Inschrijven/aanmelden kan iedere dag (op de dag zelf, ochtend en/of middag).

U kunt ook voor een hele week inschrijven, enkel dan op de maandag van week 1 en/of week 2.

Een dagje uit, als dit in het programma is opgenomen, kost 2 euro per kind, hiervoor geldt een aparte inschrijving tijdens de JOL.

Graag met gepast geld betalen.

U kunt sinds dit jaar ook betalen met de AlkmaarPas.


Foto’s

JOL Rekerhout maakt foto’s en video’s van de diverse activiteiten ten behoeve van promotie van JOL Rekerhout (website / Facebook / jaarverslag en als herinnering). Op de foto’s / video’s zijn dan deelnemende kinderen zichtbaar / herkenbaar. Bij deelnameregistratie (inschrijving) verleent de ouder/verzorger/begeleider/deelnemend kind toestemming voor het maken van foto’s / video’s tijdens de JOL Rekerhout activiteiten. 

Indien er bezwaar wordt gemaakt tegen publicatie (na de publicatie) zullen foto’s en video’s direct digitaal verwijderd worden. Bezwaar tegen publicatie?, zeg het ons direct of stuur een e-mail naar info@jolrekerhout.nl

Gevonden voorwerpen

Helaas blijven soms spullen van de kinderen achter na een dag JOL. Wij verzamelen deze spullen en leggen deze meermaals per dag op een centrale locatie op het terrein neer, zodat kinderen deze zelf kunnen ophalen. Dit melden wij ook meermaals. Als de spullen de laatste dag JOL niet zijn opgehaald, gooien wij deze weg.