Club van 100
JOL Rekerhout

Onze stichting heeft op dit moment niet het financiële vermogen om duurdere activiteiten uit te voeren. Ook gaat langzamerhand de kwaliteit van onze eigen spullen achteruit (tenten, keukengerei, et cetera). Als JOL Rekerhout zijnde wordt het met de jaren ook lastiger om grotere sponsoren te werven.

Hier dienen wij dus creatief mee om te gaan, maar hoe doen we dat…


Over de club van 100

De nieuwe club van 100 weerspiegeld de vrienden van de JOL, of eigenlijk iedereen die de JOL een warm hart toedraagt. 

Voor een bedrag van €50,- per jaar ben je al lid. Hiermee bepaal jij dus wat wij kunnen organiseren. Een relatief klein bedrag, maar vele kleine bedragen zullen ons ook enorm helpen. 

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een goed gevoel! Je steunt namelijk een grote groep vrijwilligers die ieder jaar hun vakantie grotendeels afstaan aan de kinderen. De dankbaarheid zal dan ook heel hoog zijn.

Word je deelnemer?

Dan komt jouw naam of bedrijfslogo op ons club van 100 bord bij de ingang van het veld. Ook zal je worden vermeld op deze website. Dit alles is uiteraard niet verplicht.

Nog aan het twijfelen?

Toch nog twijfels? Als lid ben je automatisch uitgenodigd voor de laatste avond van de JOL, waarbij wij traditioneel de kinderen en ouders laten komen voor allerlei leuke spellen, lekker eten en een tombola.

Hoe word ik lid?

Om lid te worden zijn drie mogelijkheden, dit zijn:

Je doneert de bijdrage op het rekeningnummer van de Stichting JOL Rekerhout, met de vermelding “Deelnemer Club van Honderd” én hoe je jouw naam vermeldt wil hebben op het bord en onze website.

Je stuurt ons een e-mail op info@jolrekerhout.nl met als onderwerp “deelname club van 100”. 

Hierna ontvang je een betaalverzoek van ons op hetzelfde e-mailadres.


Je vult onderstaande formulier in. 

Hierna ontvang je van ons een betaalverzoek op het gegeven e-mailadres.

Inschrijfformulier Club van 100

Nog te maken!